Jobba hos oss!

Vi behöver förstärka vårt team på kontoren i både Luleå och Stockholm! Vi växer ständigt och står hela tiden inför nya utmaningar. Vi har precis flyttat in i nya lokaler i Järfälla där vi har vårt huvudkontor och showroom. Snart bygger vi också upp en fullskalig 180 graders skjutbana med all den utrustning vi kan erbjuda våra kunder. Vi gör även vår största satsning någonsin på kunder utanför Sverige och har ett flertal kontrakterade agenter som behöver support.

Därför söker vi nu både en Konstruktör och en Area Sales Manager. Ingen tidigare erfarenhet av skjutbanor krävs, men ett gediget tekniskt intresse och en vilja att jobba mot polis och Försvarsmakten är ett stort plus.

Konstruktör
Vi söker dig som kan konstruera i Solid Works och Auto Cad men också gärna arbetar med händerna och löser tekniska problem i vår verksamhet eller ute hos kund.

Har du kompetens att göra 3D animeringar av våra produkter så är det en bonus. Du kommer att jobba i ett dynamiskt team med bas på hemmakontoret i Luleå men måste vara beredd på att resa en del då huvudkontoret och kunderna finns på annan ort.

Säljarna i Stockholm kommer att behöva mycket stöd när det gäller framtagande av offerter därför blir en stor del av arbetsuppgifterna att stödja marknadssidan.

Area Sales Manager
Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en Area Sales Manager som vill ha ett aktivt och varierande arbete.

Du Jobbar direkt under vår vd och ingår i ett team där vi kontinuerligt hjälper och stöttar varandra men du ska även vara bekväm att jobba självständigt direkt mot kund och ha daglig kontakt med dem. I jobbet ingår det att agera platschef när vi bygger nya skjutbanor och att själv sköta enklare montering ute hos kund vid reparationer eller eftermontering. Utöver det ingår säljarbete med offerter och viss administration.

Om är rätt person för jobbet så hör av dig med ansökan till [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!